Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron

Szeged Csongrád megye megyeszékhelye,a Dél-alföldi régió központja. Egyetemi és fesztivál város, kedvelt turisztikai célállomás, a folyóparti strandok, lovasbemutatók, a híres halászlé és a csípős paprika városa. Az ideérkező látogatókat egész évben színvonalas 3 és 4 csillagos szegedi szállodák várják. Töltsön el egy wellness hétvégét Szegeden, szegedi szállodáink egyikében. Keresse akciós wellness hétvége ajánlatainkat!

Szeged Csongrád megye székhelye,a Dél-alföldi régió központja.Az ország negyedik legnagyobb városa.A Tisza és a Maros folyó találkozásánál fekszik.A Dóm téren (a város főterén), a Fogadalmi Templom előtt az 1930-as évektől rendezik a Szegedi Szabadtéri Játékokat,amely ma is a város legfontosabb kulturális programja(júliusban és augusztusban).A fesztivál idején a város kiállításokkal,kamarakoncertekkel,orgonahangversenyekkel is várja látogatóit.A Szegedi Tudományegyetem az ország legjobb minősítésű egyeteme.Szeged a folyóparti strandok, a lovasbemutatók, a híres halászlé és a csípős paprika városa.3 és 4 csillagos szállodák várják az ideérkező turistákat.

Szegedi szállodák - Wellness hétvége Szegeden:

Hunguest Hotel Forrás Szeged A teljesen felújított Hunguest Hotel Forrás **** superior Szeged belvárosától 10 percnyi sétára, a Tisza partján várja kedves vendégeit kényelmes szobákkal, luxus lakosztályokkal és magas színvonalú wellness- valamint gyógy szolgáltatásokkal. A Hotel Forrás **** superior szállóvendégei ingyenesen vehetik igénybe a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis szolgáltatásait, mely Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élményfürdő-komplexuma.

Hotel Novotel Szeged Szeged legújabb és legelegánsabb szállodája, a Tisza-parton fekvő négycsillagos Hotel Novotel Szeged nemcsak az üzletembereknek, hanem a turistáknak is kiváló lehetőséget biztosít a munkához, illetve a kikapcsolódáshoz.

City Hotel Szeged A Szeged belvárosában található háromcsillagos City Hotel Szeged elegáns szobákkal és hangulatos étteremmel (Rézangyal Bistro) áll vendégei rendelkezésére. A szállodában valamint a Rézangyal Bistroban ingyenes vezeték nélküli WIFI Internet csatlakozási lehetőség biztosított. Délután 5 órától másnap délelőtt 11 óráig a szálloda díjmentes parkolási lehetőséget biztosít vendégei részére.

Vissza a főoldalra